Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Το σταυροδρόμι των ψυχών


Η Ελληνοαμερικανίδα Κάσι Πάλμερ ζει στην Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες, παντρεμένη και ευτυχισμένη επί είκοσι δύο χρόνια με τον επιτυχημένο πλαστικό χειρουργό των σταρ του Χόλυγουντ, Στην Πάλμερ, όταν κάποια περίεργα όνειρα έρχονται να ταράξουν τον ύπνο και την καθημερινότητά της. Η Κάσι αρχίζει να αναζητά τις λησμονημένες παιδικές της αναμνήσεις, στη γη του πατέρα της, στο νησί της Αμοργού, στην Ελλάδα. Εκεί την περιμένει το πεπρωμένο της και η Κάσι αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος.

Τα δάκρυα του Θεού

Λένε πως εμάς  κάθε φορά που ο Θεός μάς βλέπει δακρύζει... Δακρύζει από ντροπή, μια και σε μας δεν περισσεύει. Mα αν ο Θεός δακρύζει, ο Θάνατος μας χρωστάει!Oνομάζομαι Eυγενία Φράνκου και είμαι πλέον ογδόντα χρονών. Tα τελευταία τριάντα χρόνια ζω σε μια μικρή γραφική πόλη της Bόρειας Eλλάδας, όπου χαίρω απέραντου σεβασμού, όχι μόνο από την οικογένειά μου, αλλά και από όλους τους κατοίκους. Kανείς δε γνωρίζει ότι πίσω από το αξιότιμο όνομά μου κρύβεται το Tζενάκι, η Tζενάρα, η μαντάμ Tζένη, που πολλά χρόνια πριν ήταν το πρώτο όνομα της Tρούμπας.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο κήπος με τις μουριές

Η Λίνα γνώριζε τον Νίκο από τότε που θυμόταν τον εαυτό της. Τα σπίτια τους ήταν δίπλα δίπλα και ο Νίκος, που την περνούσε εννιά χρόνια, ήταν ο μεγάλος της φίλος, ο μυστικοσύμβουλος και ο μέντοράς της. Κι αργότερα, στην εφηβεία, ήταν ο άντρας που τη μύησε στον έρωτα. Στα δεκαοχτώ της όμως ο Νίκος έκανε την καρδιά της χίλια κομμάτια -την εγκατέλειψε, αν και ήξερε ότι περίμενε το παιδί του.




Δράκος στο χιόνι

Πέρα ψηλά στα βουνά της Ηπείρου υπάρχει μια αλ­πική λίμνη που λέγεται Δρακολίμνη, γιατί ζει εκεί ένας δράκος, προστάτης του βουνού και όλων των αγα­θών πλασμάτων. Λίγο πιο χαμηλά, στο Πάπιγκο, γεννή­θηκε κάποτε ένα νόθο παιδί, ο Χρήστος, που είχε στην ψυχή του όλα τα χαρίσματα του δράκου: περηφάνια, δύ­ναμη, ευγένεια, μαχητικότητα.

Έρωτας σαν βροχή

Κλαίλια Ένα όνομα σταθμός στη ζωή της. Η μητέρα της αγάπησε την ηρωίδα του Ξενόπουλου και της έδωσε πριν πεθάνει το όνομά της. Μαζί όμως, της κληροδότησε χωρίς να το θέλει και τη μοίρα της λαμπερής κοντεσίνας. Υπήρχε και για κείνη ένας Παύλος. Βαθιά, απόλυτα ερωτευμένος. Για μια ζωή. Αλλά η Κλαίλια ήθελε να γνωρίσει τον έρωτα όπως τον μάθαινε από τα βιβλία. Και βρήκε τον Ντένη της στο πρόσωπο του Νικηφόρου.

Αν δεν υπήρχε αύριο

Η Κατερίνα μένει μόνη με δύο παιδιά, όταν ο άντρας της την εγκαταλείπει για μια άλλη γυναίκα, έπειτα από εί­κοσι χρόνια γάμου. Ο Γιάννης, πλούσιος και όμορφος στα σαράντα πέντε του χρόνια, δεν έχει γνωρίσει ποτέ την αγάπη. Ο Μιχάλης, φιλοχρήματος και αγχώδης σε όλη του τη ζωή, μα­θαίνει ότι πάσχει από καρκίνο. Η Μαριλένα, μια εικοσιδυάχρονη κοπέλα, περιμένει τον άντρα των ονείρων της για να ξεφύγει από την καταπιεστική οικογένεια της.

Άννα

Μόνη κι απροστάτευτη στο Παρίσι, ενώ ο Ναπολέων ετοιμάζει τη Γαλλία για πόλεμο, η νεαρή Αγγλίδα Αν Πίτερς αποφασίζει, μην έχοντας άλλη επιλογή, ν' ακολουθήσει στη Ρωσία τον γοητευτικό κόμη Κίροφ, όταν εκείνος της προτείνει να γίνει γκουβερνάντα των παιδιών του.

Βάλς με 12 θεούς

Mια νύχτα με βροχή, ένα απότομο φρενάρισμα και μια καραμπόλα. Σπασμένα φανάρια στην άσφαλτο και τέσσερις οδηγοί να αλληλοκοιτάζονται και να αλληλοκατηγορούνται. Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα, η Ναταλία... Έτσι άρχισαν όλα... Δώδεκα μήνες ακολούθησαν.

Ο μπρούτζινος καβαλάρης

Λένινγκραντ 1941. Ο πόλεμος μοιάζει μακριά από την πανέμορφη πόλη, όπου όλα μιλάνε για ένα λαμπρό παρελθόν, τότε που λεγόταν Αγία Πετρούπολη.
Η Τατιάνα ζει τη σκληρή πραγματικότητα της σταλινικής Ρωσίας, στριμωγμένη σε δυο κάμαρες με όλη την οικογένεια της, όταν ο Χίτλερ εισβάλλει στη χώρα κι αρχίζει η τρομερή πολιορκία του Λένινγκραντ. Μέσα στους βομβαρδισμούς, στην πείνα και στον τρόμο, η Τατιάνα γνωρίζει τον έρωτα. Αλλά ο Αλεξάντερ, αξιωματικός του Κόκκινου Στράτου, κρύβει ένα μυστηριώδες κι επικίνδυνο παρελθόν.

Το φθινόπωρο της μάγισσας

Η Μυρσίνη, καρπός του παράφορου έρωτα ενός Μακεδόνα και μιας Τσιγγάνας, μεγαλώνει ανάμεσα στους διαφορετικούς κόσμους του πατέρα και της μητέρας της, νιώθοντας πως δεν ανήκει απόλυτα σε κανέναν. Στα εννιά της χρόνια, όταν την εγκαταλείπει η μητέρα της, η μικρή Μυρσίνη πρέπει ν’ αντιμετωπίσει ολομόναχη το παράξενο χάρισμά της, την έκτη αίσθηση που έχει κληρονομήσει από την τσιγγάνα προγιαγιά της.
Αδυνατώντας να διαχειριστεί ένα χάρισμα που το βλέπει σαν κατάρα, το καταπιέζει και εντάσσεται στον κόσμο του πατέρα της.

Το σκουλαρίκι της τύχης

Η Mαίρη είναι μια μοντέρνα εργαζόμενη κοπέλα που, μετά από μια ερωτική απογοήτευση, κάνει την απερισκεψία να μπλέξει με τον Άρη Aποστόλου, ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο πέντε χρόνια μικρότερό της. O Άρης την ερωτεύεται παράφορα και θέλει να την παντρευτεί, η Mαίρη όμως δεν δελεάζεται από τα μυθικά πλούτη της οικογένειάς του και προσπαθεί να διαλύσει αυτή την αταίριαστη σχέση.

Τα δάκρυα δεν στέγνωσαν ποτέ

Δυο φυλές που μισούνται θανάσιμα… Δυο κόσμοι τελείως διαφορετικοί… Δύο άνθρωποι που μάλλον δεν θα είχαν συναντηθεί ποτέ… Και όμως όταν η μοίρα αποφασίζει όλα τ΄ άλλα ωχριούν μπροστά της… Η Αφροδίτη αγάπησε παράφορα τον Γκροχάν, χωρίς να το προγραμματίσει, χωρίς καν να τον δει. Και όταν το κατάλαβε ήταν πια αργά για να κάνει πίσω. Τον συνάντησε και απόλαυσε την ευτυχία... δίχως να νοιάζεται για τις συνέπειες αυτής της πράξης.

Οι αγγελιοφόροι του πεπρωμένου

Στην αρχαία Ελλάδα η Αριάδνη έδωσε στον Θησέα το μίτο για να μπορέσει να βγει απ’ το λαβύρινθο και να τη συναντήσει ξανά. Έτσι και οι ψυχές, όταν φύγουν απ’ το γήινο περιβάλλον τους και πριν χαθούν στον Συμπαντικό λαβύρινθο,αφήνουν πίσω το νήμα τους για να τις βρουν οι αγγελιαφόροι του πεπρωμένου.

Λευκή ορχιδέα

«Ήθελα να σου πάρω ένα ρολόι για να θυμάσαι κάθε ώρα και λεπτό πόσο σ’ αγαπώ». Ο Μάρκος έσυρε το δάχτυλό του στην πλατινένια αλυσίδα. «Στο ρολόι αυτό βρίσκεται όλη η αγάπη μου – όλη, ακούς;».


Άκου το τραγούδι της βροχής

Είχε αρχίσει να βρέχει όταν η Λίζα πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της. Έσβησε τη μηχανή και στράφηκε στον Κλέαρχο. Είχε ήδη θλίψη στα μάτια του από την ώρα που ξεκίνησαν, και στη διαδρομή ήταν σιωπηλός. Του έπιασε το χέρι και του χαμογέλασε τρυφερά. «Κλέαρχε», του είπε, «άκου το τραγούδι της βροχής, βοηθάει να ξεχαστείς». Η ανάμνηση πλημμύρισε την ψυχή του. Τα μάτια του έλαμψαν και της ανταπέδωσε το χαμόγελο.

Μου το είπε ενας άγγελος

Δεν θα σ' αφήσω ποτέ. Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι κοντά σου. Θα σε κρατώ στην αγκαλιά μου, θα σε χαϊδεύω όπως τώρα και θα σε προστατεύω με τη δύναμη της αγάπης μου. Ό,τι κι αν γίνει, τ'ορκίζομαι.
Πόσες φορές μπορεί ν'αγαπήσει μια καρδιά, δυνατά, αληθινά, απόλυτα; Η Μαριάννα νόμιζε μόνο μία, και τα έδωσε όλα. Και τα έχασε όλα.

Μετά την καταιγίδα

Όταν η Ρέα Γαλάνη είδε τη φωτογραφία εκείνης της γυναίκας, δεν πίστευε στα μάτια της! Εκείνη και η άγνωστη Μάγδα Κέλερ ήταν ολόιδιες. Μέσα σε μια νύχτα ανατρέπεται ολόκληρη η ζωή της, όταν δέχεται αυτή την παράξενη πρόταση απ’ τη μητέρα της σωσία της. Έπρεπε να υποδυθεί τη Μάγδα Κέλερ, να εξαπατήσει τον πρώην σύζυγο και πατέρα του παιδιού εκείνης, να τον οδηγήσει σε γάμο

Ζητείται επειγόντως γαμπρός

Νέα γυναίκα, μόνη και απογοητευμένη από τις σχέσεις, θα κερδίσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αν καταφέρει να βρει γαμπρό μέσα σε έξι μήνες. Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει η Λένα, η ηρωίδα του βιβλίου, που θα γίνει η βασική κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας με έναν όρο: να παντρευτεί! Γαμπρός δεν υπάρχει πουθενά στον ορίζοντα ούτε για δείγμα, οπότε δεν έχει άλλη λύση από το να ξαμοληθεί να τον βρει. Σύμμαχοί της στην προσπάθειά της οι κολλητές της, η εκκεντρική της θεία και η οικογένειά της.

Πέρα απο τους αμμόλοφους

Κάποιες φορές ορισμένοι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν απο το πεπρωμένο... Να ξανασάνουν μακριά απο τη μοίρα που τους κυνηγάει, να δραπετεύσουν ..Κι όσο προσπαθούν τόσο πιο πολύ βουλιάζουν και πνίγονται σ΄αυτήν, τόσο πιο πολύ φυλακίζονται, ανίκανοι να της αντισταθούν. και τότε, όταν πια δεν έχουν άλλη επιλογή, τότε όταν καταλάβουν πως αληθινά ότι είναι να τους συμβεί είναι γραμμένο στα κιτάπια του Θεού απο πρίν, είναι έτοιμο να τους κυνηγήσει τη στιγμή που δεν το περιμένουν, μόνο τότε... αφήνονται στην αγκαλιά του και... το γεύονται...

Ο βιολονίστας

Μια ιστορία Αγάπης που ξεκινά ένα Χριστουγεννιάτικο βράδυ σε κάποιο δρόμο της Αθήνας. Ένας εκπληκτικός βιολονίστας και μια πάμπλουτη κληρονόμος θα συναντηθούν από την Μοίρα. Απ'' εκεί θα ξεκινήσει ο μίτος μια απίστευτης ιστορίας, τεσσάρων γενεών μουσικών που μεταναστεύουν σαν πλάνητες τσιγγάνοι. Κωνσταντινούπολη, Βιέννη, Βουδαπέστη και μια δεκάδα ευρωπαϊκών πόλεων με κατάληξη την Αλεξάνδρεια και τέλος την Αθήνα. Ο Οδυσσέας που πάλλει στην καρδιά κάθε Έλληνα και που θα αφήσει μέσα από τα μέλη αυτής της οικογένειας τα ίχνη του σε κάθε τόπο.

Τα μπλέ φεγγάρια

Όταν η Ελένη μεταμορφώθηκε σε Λιάνα, ο έρωτας την είχε προδώσει και νόμιζε πως τον είχε εκδικηθεί.Τα μάτια του Νικόλα όμως τον έφεραν ξανά στο δρόμο της και, θαμπωμένη απ' το φως, τον πίστεψε πάλι.
Τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως μέσα απ' αυτόν θ' άλλαζαν δραματικά τα όνειρα, οι στόχοι κι η ζωή της.

Πόθοι στα φτέρα των αγγέλων

Όταν η 36χρονη Μίνα συναντά τον 21χρονο Μάνο, τα πάντα αλλάζουν στη μέχρι τότε ήρεμη ζωή της. Ένας έρωτας γεννιέται απρόσμενα. Μόνο που η Μίνα δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο γοητευτικός νέος άντρας είναι ο γιος της άλλοτε φίλης της, της Πόπης, που τον κανάκευε όταν ήταν μικρός. Αγάπη και λογική στήνουν άγριο πόλεμο στην καρδιά της για το ποια θα επικρατήσει.

Ο γυρισμός

Τα καλντερίμια της Γρανάδα αντηχούν μουσική και μυστικά. Η Σόνια θα γευτεί τη μυρωδιά της πόλης, παρασυρμένη σε ένα ταξίδι στην Ισπανία από τη μεγάλη της αγάπη, το χορό.Τα βήματά της θα την οδηγήσουν σε ένα γραφικό καφέ, όπου η μαγεία του χώρου και των φωτογραφιών του θα την ταξιδέψουν στο ιστορικό παρελθόν της πόλης. Την

Το φυλακτό της ευτυχίας

Όλα συμβαίνουν μέχρι το καλοκαίρι του 1999. Η φιλία γίνεται έρωτας ή ο έρωτας ξεκινάει από μια βαθιά φιλία; Πρόκειται για μια γοητευτική κάθοδο σε μια παιδική ανάμνηση, καθοριστική για τη δική της ζωή και των υπολοίπων πέντε φίλων της (τριών αγοριών και τριών κοριτσιών) από την ηλικία των δέκα χρόνων μέχρι τα χρόνια της ωριμότητας. (Φιλία, μυστικά του παρελθόντος, σχέσεις, ερωτικά πάθη, φώτα και μυρωδιές της γης...)

Ο μεγάλος θυμός

Kαλοκαίρι 1994. Tότε άρχισαν όλα. Δεν τον γνώριζε τον ετεροθαλή αδερφό του γαμπρού της η Mυρτώ. Όταν τον πρωτοείδε, τα χέρια τους σφίχτηκαν λίγο περισσότερο, τα βλέμματα διασταυρώθηκαν πολλές φορές. Kανείς δεν κατάλαβε τίποτα. Mόνο εγώ. Eγώ έπιασα στον αέρα να φεύγει από κοντά μας η Mυρτώ, να χάνεται στα μάτια του άλλου. Aυτός ο έρωτας, που γεννιόταν έτσι ξαφνικά κι απροσδόκητα μπροστά μου, με τρόμαζε. Πόσο θα 'θελα να κάνω κάτι να τον εμποδίσω. Aν μπορούσα τουλάχιστον να γυρίσω πίσω το χρόνο, όταν αυτοί οι δυο δεν είχαν ακόμα συναντηθεί. Aν μπορούσα!

Σεισάχθεια

Είναι μια παράξενη, αλλόκοτη γυναίκα. Εισβάλλει στη ζωή του Γρηγόρη Δάρα, καταλύει τους προσωπικούς του κανόνες και κλονίζει τις επιλογές του. 'Αλλοτε τον οδηγεί σε ηδονές κι άλλοτε πάλι σε αγωνίες. Τον σπρώχνει συνέχεια σε μια ιδεατή κονίστρα να παλεύει, όχι για να καταλάβει το νόημα αλλά για να το δημιουργήσει.

Το νησί

Η Αλέξις λαχταρά να μάθει για παρελθόν της μητέρας της, Σοφίας, που εκείνη τόσα χρόνια έκρυβε. Ξέρει μόνο ότι η μητέρα της μεγάλωσε σ' ένα μικρό χωριό της Κρήτης προτού φύγει οριστικά για το Λονδίνο. Όταν η Αλέξις αποφασίζει να επισκεφθεί την Κρήτη, η Σοφία της δίνει ένα γράμμα για μια παλιά της φίλη και της υπόσχεται πως απ' αυτήν θα μάθει την αλήθεια.
Έκπληκτη η Αλέξις, ανακαλύπτει πως η ζωή της οικογένειάς της συνδέεται άμεσα με το μικρό και εγκαταλελειμμένο νησί της Σπιναλόγκας - την πρώην αποικία των λεπρών. Μαθαίνει την ιστορία της γιαγιάς της και της μητέρας της, όπως και τη διάλυση της οικογένειάς της από την τραγωδία, τον πόλεμο και τα πάθη...

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

"Η ζωή είναι σαν το ποτάμι που κυλάει αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Εύκολα σε παρασύρει και σε τραβάει όπου εκείνο πηγαίνει. Όπως ένα ποτάμι δε γυρίζει πίσω, έτσι κι εσείς, αν σας παρασύρει, δε θα μπορέσετε να γυρίσετε να προσέχετε πάντα το ποτάμι .Μη σας παρασύρει"

Η γή των αγγέλων

 H Mαρία μοιάζει μπερδεμένη. Δεν ήταν που δεν αγαπούσε τον Κώστα, αλλά να...είχε την αίσθηση πως κάτι μπήκε ξαφνικά ανάμεσά τους. Κι αυτό ήταν που δεν μπορούσε να εξηγήσει ... Η αγάπη δεν είναι ρούχο για να το βγάλεις και να το πετάξεις! Αν κάποτε σ' αγγίξει σε χαράξει ανεξίτηλα. Και μπορεί η χαρακιά να 'ναι βαθιά και να μη σβήσει ως το θάνατό σου. Μπορεί όμως να γίνει πληγή που πρέπει να κλείσει ή το χειρότερο να γίνει μίσος που πρέπει να σιγάσει, ποτέ όμως δε χάνεται έτσι κι αλλιώς. Κι ο Κώστας για τη Μαρία μέχρι πριν από λίγο ήταν το παν... Πριν πότε δηλαδή; Πριν από το θάνατο του Αγγελόπουλου. Και τότε τι έγινε και μπήκε ανάμεσά τους μια "σκιά" που κλόνισε αυτή τη βεβαιότητα; Τι έγινε τη νύχτα που πέθανε ο Διευθυντής; Η Μαρία βάζει τα χέρια της μπροστά στα μάτια, σαν να ήθελε να μη βλέπει και βγαίνει απ' το γραφείο. Κι αυτό που απομένει είναι ένας διάχυτος θυμός για κάτι το αόρατο, το απροσδιόριστο, που μπήκε ανάμεσα σ' αυτούς τους ανθρώπους που πριν μερικές μέρες είχαν τη βεβαιότητα πως είχαν αγαπηθεί πριν ακόμη γεννηθούνε...

Τριαντάφυλλο το χειμώνα

Στα 1900 οι ευπρεπείς γυναίκες δεν κυκλοφορούσαν στους επικίνδυνους δρόμους του ανατολικού Λονδίνου. Aλλά η Ίντια Tζόουνς ήταν ξεροκέφαλη: είχε σπουδάσει ιατρική και ήταν αποφασισμένη να προσφέρει τις υπηρεσίες της εκεί που τη χρειάζονταν περισσότερο. Σ' αυτούς τους άθλιους δρόμους η Ίντια γνωρίζει και του σώζει τη ζωή τον πιο διαβόητο γκάνγκστερ του Λονδίνου. O Mαλόουν, σκληρός, βίαιος, ακαταμάχητα ελκυστικός, είναι το αντίθετο του συγκρατημένου αριστοκράτη αρραβωνιαστικού της. H Ίντια, παρά τη θέλησή της, συνδέεται ολοένα περισσότερο μαζί του, παρασυρμένη από τη γοητεία του αλλά και γεμάτη ερωτηματικά για το κρυφό παρελθόν του

Τσαντόρ

Η Αμίρα περιμένει να παντρευτεί με αυτόν που θα ορίσει η οικογένειά της και ξέρει ότι δε θα μπορέσει ποτέ να ξαναβγεί από το σπίτι της χωρίς να φοράει τσαντόρ και χωρίς συνοδό. Ωστόσο, δεν είναι προετοιμασμένη για την αγριότητα του συζύγου της, τον οποίο συναντά την πρώτη νύχτα του γάμου τους, ούτε για την απόλυτη εξουσία που ασκεί πάνω της.


Χαμένη τιμή

Η Νόρμα και η Ντάλια δε διαφέρουν από τις άλλες κοπέλες της Μέσης Ανατολής. Ζουν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των πατεράδων τους και των αδελφών τους.
Έχουν όμως ένα σχέδιο: ν' ανοίξουν κομμωτήριο, πράγμα που θα τους επιτρέψει να εργάζονται έξω από το σπίτι κι έτσι να ξεφεύγουν λίγο από τις βαριές υποχρεώσεις που τους επέβαλλε ο αρχαίος πολιτισμός τους. Εκπληρώνουν το όνειρό τους και σύντομα πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους. Ώσπου εμφανίζεται ο Μαχαΐλ, ένας νεαρός καθολικός της Βασιλικής Φρουράς. Η ζωή και των τριών αλλάζει με τρόπο που κανένας τους δε θα μπορούσε να προβλέψει.

Αγαπώ θα πει χάνομαι

ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ

H Αλεξάνδρα, η Μαρίνα και η Ελίνα μεγαλώνουν σε ένα αρχοντικό όπου βασιλεύει η αδιαφορία. Έχουν τα πάντα αλλά τους λείπει το πιο βασικό: η αγάπη. Ακολουθούν το πεπρωμένο τους, ερωτεύονται με πάθος, χωρίζουν. Ταξιδεύουν παρέα με τα περιστέρια της καρδιάς τους στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και στην Καλντέρα της Σαντορίνης, πετούν πάνω από τις πλατείες της Φλωρεντίας, χορεύουν με τον ήλιο της ερήμου στη χλιδή των Αραβικών Εμιράτων, προσπαθούν με πείσμα να ανακαλύψουν τι θα πει «σ’ αγαπώ». Σε μια παράλληλη διαδρομή, παρών είναι και ο Δημήτρης, που σμίγει μυστικά με αλήθειες τραγικές, μπλεγμένος εν αγνοία του στον ίδιο οικογενειακό ιστό. Τέσσερις ήρωες που ερωτεύονται, πονούν, χαίρονται, συγκρούονται, αναρωτιούνται ως πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος που αγαπάει. Ίσως και μέχρι το φόνο; Είναι ποτέ δυνατόν; Έχει, άραγε, όρια η αγάπη;